Nuttige informatie en FAQ

Ja, iedere speler welke deelneemt aan een wedstrijd bij één van onze ploegen geniet automatisch van de nodige verzekeringen in geval er zich een sportongeval zou voortdoen. 

Iedereen met interesse tot voetballen kan deelnemen in onze vereniging. Indien je interesse hebt kan je steeds meer informatie opvragen via één van onze spelers of via het bestuur. Heb je geen contacten bij onze spelers of het bestuur? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. 

Opgelet: aansluiten bij de A-ploeg of zaalvoetbalploeg kan enkel in samenspraak met het bestuur of de desbetreffende trainer. Afhankelijk van het verloop in het seizoen is het mogelijk dat nieuwe aansluitingen geweigerd worden door het verbond. 

Jazeker! Iedere thuiswedstrijd kan één of meerdere wedstrijdballen geschonken worden. Bij het schenken van een wedstrijdbal maken wij gebruik van al onze platformen om uw zaak/vereniging/naam te vermelden. Naast het gebruik van onze sociale media en website, voorzien wij ook een geschikt plaatsje in onze kantine. 

Wens je op een andere manier onze voetbalploeg te steunen? Neem dan zeker contact met ons op! We zijn er zeker van dat we een geschikte methode kunnen vinden. 

Onze B-ploeg speelt in een eigen opgestelde, recreatieve, competitie. Deze competitie is opgebouwd uit lokale voetbalploegen. De meeste wedstrijden worden op zondagochtend gespeeld, uitzonderlijk worden matchen op vrijdagavond gespeeld. Wens je deel te nemen aan deze competitie? Neem dan zeker contact met ons op! 

Ieder jaar houden wij een toernooi op onze algemene kermis. Indien je deel wenst te nemen aan het toernooi, kan je als ploeg steeds contact op nemen om meer informatie te vragen. 

Indien je als voetbalploeg een oefenwedstrijd wenst te spelen tegen één van onze ploegen, kunnen we in samenspraak met onze spelers en beschikbaarheid steeds het nodige doen. Neem gerust contact met ons op via onze website, sociale media of een van onze spelers of bestuursleden. 

Indien je geen antwoord vindt op je vragen, kan je steeds contact met ons opnemen. We doen ons best om je zo spoedig mogelijk de nodige informatie te geven. 

Onze contactgegevens

Ons Adres

Kerkplein 7
9980 Sint-Margriete

Onze Contactgegevens

info@camerados.be

Contactformulier

Over ons

The Camerados werd in 1976 opgericht en is tot op de dag van vandaag een familiale voetbalploeg.

Sociale media
Ons terrein

    Voetbalveld 'achter de kerk'

    Kerkplein 7 - 9980 Sint-Margriete

Onze ploegen
  • A-ploeg
  • B-ploeg
  • Zaalvoetbalploeg